spiderweb.gr - background
© Copyright 2006-2014 SpiderWeb.gr. All Rights Reserved. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Powered By DixanSoft.com
Loading..

Κατασκευή ιστοσελίδων

Εσείς έχετε σωστή διαδικτυακή παρουσία;

Η SpiderWeb προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε στην κατασκευή ιστοσελίδων πετυχαίνοντας μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία. Αύξηση επισκεψιμότητας – προσέλκυση νέων πελατών – διεύρυνση του τζίρου

slider background
cloud cloud cloud mountains icon pilon clipart plain icon plain icon cloud image

Απογειώνουμε την παρουσία σας

στο διαδίκτυο

slider background

Joomla Experts

Κατασκευή Joomla Templates, Components, Modules, Plugins

Οι Joomla προγραμματιστές μας είναι ειδικοί να σας παρέχουν ολοκληρωμένη λύση για υπηρεσίες που σχετίζονται με Joomla εφαρμογές. Περισσότερες πληροφορίες

slider background

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.

Προσφέρουμε επιτυχημένο SEO – Προβολή / Διαφήμιση στο Internet

Προωθήστε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης

slider background

Η δημοσιοποίηση ιδιωτικών σας συνομιλιών, φωτογραφιών ή μηνυμάτων στο Internet, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση οι πάντες, δεν είναι μόνο μια καταπάτηση  της ιδιωτικής σας ζωής, αλλά μπορεί επίσης να είναι και επιζήμια για αυτήν. Είναι  γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί και διασημότητες έχουν πέσει θύματα κακόβουλων hackers, εσείς όμως έχετε την ευκαιρία να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτούς τους επιζήμιους χρήστες. Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας από το να είναι τα επόμενα θύματα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από το hacking. Εδώ θα παρουσιάσουμε κάποια από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να προστατέψετε το κινητό σας από το Hacking

Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S

Και ο πόλεμος καλά κρατεί! Η παγκόσμια ‘μάχη’ επικράτησης των δύο κολοσσών στα smartphones (και όχι μόνο), Samsung και Apple, με τις ναυαρχίδες τους, Galaxy S5 και iPhone 5S, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον..

Η Samsung, προκειμένου να προωθήσει το νέο Galaxy S5, ξεκίνησε μια διαφήμιση στις αρχές του Ιουλίου, όπου ‘πικάρει’ τους ιδιοκτήτες του iPhone και τους χαρακτηρίζει ως ‘wall hunggers’, επειδή αναγκάζονται να ‘κρέμονται’ με τον φορτιστή τους γύρω από τις μπρίζες, προσπαθώντας να φορτίσουν το κινητό τους που τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Σ’αυτή τη διαφημιστική προσπάθεια, η Samsung θέλει να προβάλει τη λειτουργία Ultra Power Saving Mode του Galaxy S5, όπου ο κάτοχος του έξυπνου αυτού κινητού μπορεί να εξασφαλίσει σχεδόν μια ολόκληρη μέρα με την μπαταρία του στο 10% αλλά και τη δυνατότητα που έχουν οι ιδιοκτήτες τους για αλλαγή μπαταρίας αν έχουν μαζί τους εφεδρική (πολύ σημαντικό). Δείτε το video https://www.youtube.com/watch?v=mzMUTrTYD9s

Διαβάστε περισσότερα: Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S

Responsive Web Design

Τι είναι το responsive web design; Γιατί το χρειαζόμαστε; Όλο και περισσότερο κόσμος ακούει τον όρο responsive design όταν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας. Αναρωτιέστε λοιπόν, τι είναι το responsive web design και που μας βοηθάει; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πίσω στο 2010 ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων, ο Ethan Marcotte, που ζει και εργάζεται στη Βοστόνη, έγραψε ένα άρθρο και περιέγραψε το θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι του responsive σχεδιασμού. Είχε αντιληφθεί τις δυσκολίες που συναντούσε όταν έπρεπε να κατασκευάζει ιστοσελίδες για διαφορετικά μέσα προσπέλασης (σταθερούς υπολογιστές, smartphones, tablets κ.λπ.) Το 2011 εξέδωσε και βιβλίο με λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία του Responsive Web Design. Το Mashable χαρακτήρισε το 2013 ως τη χρονιά του responsive design και μάλλον όχι άδικα... Πόσο μάλλον το 2014!

Διαβάστε περισσότερα: Responsive Web Design

Αυτόματος πιλότος στις ιστοσελίδες

Ο αυτόματος πιλότος είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της πορείας ενός οχήματος χωρίς να απαιτείται ο συνεχής ‘χειροκίνητος’ έλεγχος από τον άνθρωπο χειριστή του. Ο αυτόματος πιλότος μπορεί να είναι ένα σπουδαίο και πολύ χρήσιμο σύστημα για αεροπλάνα, σκάφη, διαστημόπλοια κ.α. αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί από κάποιον επιχειρηματία ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην ιστοσελίδα του!

Ορισμένοι επιχειρηματίες λανθασμένα θεωρούν ότι με την κατασκευή ιστοσελίδων,τελειώνει και η δουλειά που χρειάζονταν να γίνει για μια πετυχημένη ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο. Το αντίθετο! Τότε ξεκινά η κυρίως δουλειά..

Διαβάστε περισσότερα: Αυτόματος πιλότος στις ιστοσελίδες

Joomla vs Drupal

Η επιλογή του κατάλληλου Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι ένα δίλημμα που κάθε webmaster θα έρθει αντιμέτωπος πριν την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.  Το Drupal και το Joomla είναι δύο από τις πιο διαδεδομένες επιλογές CMS που υπάρχουν σήμερα στο διαδίκτυο, κάθε μια από τις οποίες, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Και τα δύο μοιράζονται πολλές ομοιότητες, συμπεριλαμβανομένων των ανοικτών αδειών χρήσης (Open Source), μεγάλες κοινότητες υποστήριξης, και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα: Joomla vs Drupal

Είμαστε δίπλα σας από το 2006 καλύπτοντας τις πραγματικές επιχειρηματικές σας ανάγκες